Uppsala Bilgalleri
Isuzu Mazda Peugeot AUKTORISERAD
ÅTERFÖRSÄLJARE AV
Isuzu
Transportbilar

10 nya pickuper med 100-årig historia

ISUZU, som grundades 1916, är en av världens största och äldsta tillverkare av lastbilar och dieselmotorer. Detta är vårt arv och finns i vårt DNA – en kunskap som vi använder när vi bygger marknadens mest kompletta pickuper.

Pickuper som fungerar på jobbet och fritiden utan att bli en kompromiss. PICKUP 2017 presenterar 10 helt nya pickuper. Varje modell är utrustad för att möta dina unika behov.

Du vet vad som krävs. Du vet vad du behöver. Du vet vad du vill ha!

 ISUZU är 100% pickup!

Peugeot transportbilar
Bilhallens öppettider

Mån–fre 9.00–18.00
Lör–sön 10.00–15.00

Thomas Andersson

Transportbilar

Telefon 018-10 24 47
E-post saljare@uppsalabilgalleri.se

Läs mer om Isuzus modeller på www.isuzusverige.se

Isuzu Huntsman

ISUZU Huntsman är baserad på välutrustade Expert. Den är speciellt framtagen för jägaren och friluftsmänniskan som vill kunna transportera allt från utrustning, jaktkompisar och hundar.

Låt oss börja med kåpan. Den är naturligtvis isolerad med möjlighet till ventilation och gott om utrymme får hundburar, vapen, leriga stövlar och allt annat som hör en jaktdag till. Golvet under är tätt, så du behöver inte oroa dig för att vätskor och smuts ska rinna iväg. Under kåpan finns ett robust förvarningssystem i aluminium – dolt för utomstående, säkert och skrammelfritt. Perfekt till vapen och ammunition eller kartor, GPS:er, kikare eller kläder – kort sagt allt som du vill ha lite extra koll på.

Isuzu Huntsman 

För dig och dina passagerares komfort är Huntsman utrustad med läderklädsel, 8-tums display, 8 högtalare, sidosteg och mycket, mycket annat. På den långa listan över standardutrustning hittar du även dragkrok, tonade bakrutor, takrails, skålformade gummimattor och 12-volts uttag på flaket. Men som sagt, det är bara början. Du kan välja extrautrustning från en närmast oändligt meny, din bil ska passa din jakt, inte tvärtom. Alla våra originaltillbehör har dessutom 3 års garanti, precis som kåpan och all utrustning som tillhör den. Drivkällan är vår robusta 164 hk turbodiesel med i- och urkopplingsbar fyrhjulsdrift och lågväxel. Dragvikten är 3,5 ton och lastvikten hela 994 kg.

Läs mer hur vi bygger specialanpassade jaktbilar till våra kunder. 

Aktuellt

Isuzu
Publicerat 2018-01-26

Vi bygger din jaktbil

Vi är experter på att skapa din specialutrustade jaktbil. Vi utgår från en Isuzu Huntsman och bygger på anpassningar för att du ska få en...…  » Läs mer

Publicerat 2017-08-25

Jakttider

Nya Isuzu Huntsman är skräddarsydd för dig som ägnar fritiden åt jakt och skog. Huntsmans robusta förvaringssystem i aluminium ser till att du kan transportera...…  » Läs mer