Genom att använda denna webbplats samtycker du till användande av cookies.

Uppsala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av Peugeot
Publicerat 2021-10-15

Nu är vi även auktoriserade för DS

Vi är sedan hösten 2021 auktoriserad verkstad för premiummärket DS Automobiles. Som auktoriserad verkstad är vi specialister på just ditt märke vilket innebär att ingen är bättre lämpad än oss för att serva och/eller reparera din DS. Du kan med trygghet lämna in din bil hos oss för service eller reparation.

För att få vara auktoriserad verkstad ställs en rad krav på oss, både vad gäller kompetens, verktyg, faciliteter, material och reservdelar. När vi genomför en service prioriteras kvalitet och vi följer strikta protokoll, för att din bil ska få exakt rätt service och omtanke.

..

DS Automobiles

Som auktoriserad verkstad har vi även möjlighet att ta in demobilar eller sälja via ett agentavtal. Kontakta oss om du är intresserad av att provköra, leasa eller köpa en DS.

Du når oss på saljare@uppsalabilgalleri.se eller 018-10 24 42.

När vi genomför en service priori- teras kvalitet och vi följer strikta protokoll för att din bil ska få exakt rätt service och omtanke
Publicerat 2021-10-15

Nu är vi även auktoriserade för DS

Vi är sedan hösten 2021 auktoriserad verkstad för premiummärket DS Automobiles. Som auktoriserad verkstad är vi specialister på just ditt märke vilket innebär att ingen...…  » Läs mer

Priser

DS 7 Crossback

Performance Business 4x4 300hk phev
Privatleasing

5 954 kr/mån