Genom att använda denna webbplats samtycker du till användande av cookies.

Uppsala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av Isuzu Auktoriserad återförsäljare av Mazda Auktoriserad återförsäljare av Peugeot
Publicerat 2018-06-01

Om Uppsala Bilgalleri

Välkommen till en bilhandlare där bilar är så mycket mer än en affär. För oss är det självklart att den bil man väljer verkligen ska bidra till ett tryggare, effektivare och enklare liv. Oavsett om man är en stor eller liten familj, en person eller företagare som ska rulla lätt.

I vissa fall är det en liten personbil, ny eller begagnad, som gör jobbet. I andra fall kanske det är en större modell eller till och med en lätt lastbil som behövs. I vilket fall som helst finns vi här för dig och hela ditt bilägande och erbjuder en rad unika möjligheter. Inte minst i vår nyhet BilgalleriSMART – ett smartare finansieringsalternativ än både privatleasing och billån, där du får fler fördelar och samtidigt undviker fallgroparna.

Peugeot, Mazda och Isuzu

Uppsala Bilgalleri säljer nya och begagnade personbilar, miljöbilar och lätta lastbilar. Vi är återförsäljare av märkena Peugeot, Mazda och Isuzu. Vi utför även service och reparationer i vår verkstad och säljer också reservdelar. Våra varumärken är idag några av Sveriges snabbast växande, kom in och ta reda på varför!

Peter Jonasson är företagets grundare och vd och han driver Uppsala Bilgalleri tillsammans med 17 medarbetare.

Filial i Dalarna

Vi har även öppnat en filial i Kupolen, Borlänge där vi fokuserar på nya Mazda. Det lite ovanliga konceptet med en bilhall i ett köpcentrum är nytt för de flesta, men har mötts av mycket positiv respons. Det är inte bara en utställning av bilar utan du kan faktiskt provköra och köpa nya Mazda av våra säljare på plats. Se www.mazdabilgalleri.se för mer info.