Genom att använda denna webbplats samtycker du till användande av cookies.

Uppsala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av Isuzu Auktoriserad återförsäljare av Mazda Auktoriserad återförsäljare av Peugeot
Publicerat 2017-01-11

Våra verkstads­tjänster

FELSÖKNING OCH REPARATION

Nya bilar av idag håller extremt hög kvalitet. Med det kommer också extremt avancerad teknik där bilarna styrs av flera små datorer. Våra verkstadstekniker har alltid den senaste kunskapen och de senaste uppdateringarna i programvarornas felsökningskoder för att kunna diagnostisera fel och åtgärda dessa så effektivt som möjligt i våra bilmärken och bilmodeller. Och ändå är det oftast inte dyrare än att gå till en fristående verkstad.

SERVICE OCH UNDERHÅLL

När du servar och underhåller din bil hos oss kan du alltid vara säker på att vi använder originaldelar som är bäst anpassade för din bil. Det innebär också en auktoriserad stämpel i din servicebok vilket ökar chanserna att bilen behåller sitt värde många år framöver. Vi erbjuder också förmånliga serviceavtal till fast pris.

VINDRUTOR

Stenskott är ett vanligt gissel och behöver åtgärdas snabbt för att inte orsaka större sprickor och olyckor. Vi lagar stenskott på någon timme och måste hela vindrutan bytas gör vi det på en och samma dag. Om du har helförsäkring uppgår kostnaden endast till självrisken.

Ladda ner blankett för skadeanmälan här.

DÄCK

Det är ju bildäcken som får ta de värsta smällarna vid bilkörningen. Därför är det viktigt att ha hjulen rätt inställda så de inte slits fel eller orsakar onödig bränsleåtgång och miljöpåverkan. Vi erbjuder fyrhjulsmätningar och däckhotell samt säljer och byter dina vinter- och sommarhjul. Läs mer om våra tjänster under Däckverkstad.

A C

Visste du att det vanligaste felet i en AC (Air Condition) är stenskott i kondensorn? Det och annat som kan ställa till det i din klimatanläggning felsöker, renoverar och reparerar vi effektivt i alla slags bilar till ett förmånligt pris.Vi utför också rengöring av din AC där vi avlägsnar pollen, damm, eliminerar bakterier, svamp och mikrober vilket minimerar risken för allergier och dålig lukt. Vi är godkända och kontrollerade av det statliga organet SWEDAC vilket är ett krav bland annat av miljöässiga skäl för att få arbeta med AC i Sverige.

PARKERINGSVÄRMARE/ WEBASTO

När det blåser snålt där ute är det inte dumt att börja dagen med att kliva in i en varm bil med isfria rutor. Uppsala Bilgalleri reparerar installerade dieselvärmare och kan även montera in en så kallad Webasto i en bil som inte har det från början.

LÅNEBIL ELLER LÅNECYKEL

När du lämnar in din bil för service eller reparation får du hyra en bil förmånligt eller låna en cykel av oss. Bilhyra tar vi bara 295 kronor för per dag om du är privatperson och 495 kronor om du är företagare. Cykellånet tar vi inget betalt för.

PLÅTSKADOR

När det gäller plåtskador samarbetar vi med Upplands Bilplåt. Besök Upplands Bilplåts facebooksida.

BILREKONDITIONERING

När det gäller bilrekond samarbetar vi med Bilvårdsteknik som finns i våra lokaler. Besök Bilvårdstekniks hemsida.

Öppettider, verkstad och reservdelar

Mån–fre 7.00–17.00

Telefon 018-10 24 41
E-post service@uppsalabilgalleri.se

Vårt främsta fokus är att du som kund ska bli helt nöjd

Finansiering
Betala ditt verkstadsbesök med Mazdakortet eller Peugeotkortet. Upp till fyra månader räntefri delbetalning och 50 000 kr i kredit.

Mazdakortet

Peugeotkortet