Genom att använda denna webbplats samtycker du till användande av cookies.

Uppsala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av PeugeotAuktoriserad återförsäljare av DS
Uppdaterat 2022-05-13
Transportbil kampanj Peugeot Partner Peugeot Expert Peugeot Boxer

Transportbilskampanj!

Vi har beställt hem ett antal transportbilar för att kunna erbjuda snabb leverans. Just nu får du högsta utrustningsnivån på köpet! Värde 56 800 kr eller mer (beroende på vilken modell du köper eller leasar). Först till kvarn gäller. Kontakta oss redan idag så kan vi hjälpa dig att hitta rätt bil och ge mer detaljerad information om ingående leveranser, finansieringsalternativ med mera. Du når oss på telefon 018-10 24 42 eller saljare@uppsalabilgalleri.se.

Bra kvalitet och funktion kombinerat med en av marknadens lägsta driftskostnader gör Peugeot transportbilar till ett svårslaget alternativ när du ska bygga din fordonspark. Jämför oss gärna med konkurrenterna!

Transportbilar i alla storlekar

Välj transportbil efter behov – vi har alla storlekar. De olika modellerna finns i olika längder och med anpassningsbar interiör.

Är ditt företag redo att elektrifiera?

Då har du kommit rätt! Alla våra transportbilar finns även som elbilar. Alla elbilsmodellerna kan du snabbladda 80% av batteriet på endast 30 minuter! Med en fulladdad Peugeot e-Expert får du en elektrisk räckvidd på 33 mil (WLTP), för Peugeot e-Partner är motsvarande siffra drygt 27 mil och för Peugeot e-Boxer drygt 22 mil.

Behöver du fler sittplatser?

Det går att ordna. Våra transportbilar kan beställas som crew-cab med upp till 6 sittplatser så slipper du trängas i förarhytten.

Kontakta oss för en offert eller provkörning

 Ring oss på 018-10 24 42 eller mejla saljare@uppsalabilgalleri.se.

Kontakta oss direkt!

Telefon 018-10 24 42
E-post saljare@uppsalabilgalleri.se

Peugeot transportbil kampanj

 

Prislistor (PDF)

» Peugeot Partner
» Peugeot e-Partner (elbil)
» Peugeot Expert
» Peugeot e-Expert (elbil)
» Peugeot Boxer
» Peugeot e-Boxer (elbil)

Bra kvalitet och funktion kombinerat med en av marknadens lägsta drifts- kostnader