Genom att använda denna webbplats samtycker du till användande av cookies.

Uppsala Bilgalleri
Isuzu Mazda Peugeot AUKTORISERAD
ÅTERFÖRSÄLJARE AV
Publicerat 2017-05-19

Uppsala Bilgalleri söker Tekniker

Uppsala Bilgalleri är auktoriserade återförsäljare av Mazda, Peugeot och Isuzu i Uppsala. Vår målsättning är att skapa unika kundupplevelser, att vara märkbart bättre och att leda utvecklingen inom branschen. Vi tror att vi bäst når dit genom ödmjukhet, respekt, ärlighet, passion och nytänkande. Förutsättningen för att uppnå detta är att ha engagerade medarbetare. Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss?

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av sedvanligt verkstadsarbete, alltifrån enklare service till mer kvalificerade arbeten. Vi förväntar oss att du kan ta ledet när det kommer till reparation och diagnostisering, läsning av elektroniska system, transmissioner, bromssystem och axlar. Du kommer att vara den mekaniker som vi först vänder oss till vid större och mer avancerade arbeten.

Vi söker dig med minst 3 års dokumenterad erfarenhet som mekaniker. Du arbetar idag som mekaniker på hög nivå och du är självgående och säker inom mekanikens samtliga områden, diagnostisering och fordonsel.

Vi värdesätter din personlighet och att du kan prioritera dina arbetsuppgifter samt att vara effektiv i det du gör. En förutsättning är att du har goda kunskaper i svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder

– Spännande och högkvalitativa produkter
– Varierade arbetsdagar
– Trevliga och kunniga kollegor

Inresserad?

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag till thomas.sjodahl@uppsalabilgalleri.se

Din profil

Minst 3 års erfarenhet

Kompetens inom reparation och diagnostisering, läsning av elektroniska system, transmissioner, bromssystem och axlar

Goda kunskaper i svenska och engelska

B-körkort

Vi värdesätter din personlighet och att du kan prioritera dina arbetsuppgifter

Sök tjänsten

thomas.sjodahl@uppsalabilgalleri.se