Genom att använda denna webbplats samtycker du till användande av cookies.

Uppsala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av PeugeotAuktoriserad återförsäljare av DS
Publicerat 2022-10-24
DS 4 premiumbil

Uppsalapremiär för franskt premiummärke

Uppsala Bilgalleri har fått äran att bli Sveriges enda auktoriserade DS-återförsäljare norr om Stockholm. Den 7 november slår vi upp dörrarna till vårt showroom på Kungsgatan 68 i Uppsala.

Se vår kampanjsida för lanseringen av DS i Uppsala

DS bilar utmärker sig genom en unik design och premiumkvalitet ut i varje detalj – från den handsydda ratten till de infällda handtagen. DS är exklusiv fransk design med en svårslagen komfort.

  Jag är intresserad av DS, kontakta mig!

  Modellprogrammet sträcker sig från minsta DS 3 via DS 4 och DS 7 till den största modellen DS 9. Samtliga finns i elektrifierade versioner: DS 3 som helelektrisk och övriga som plug-in hybrider.

  Vi kommer under lanseringsperioden ha ett antal bra erbjudanden och tävlingar. Följ oss på sociala medier eller här på vår webb för att inte bli tvåa på bollen!

  Hoppas vi ses i hallen den 7:e november! Välkommen in att provköra en ny sorts bil!

  DS preiumbilar

  unik design och premium- kvalitet ut i varje detalj

  Kontakta oss

  Är du intresserad eller har frågor når du oss direkt på 018-10 24 42, saljare@uppsalabilgalleri.se eller via kontaktformuläret intill.

   

  DS premiumbil interiör