Genom att använda denna webbplats samtycker du till användande av cookies.

Uppsala Bilgalleri
Isuzu Mazda Peugeot AUKTORISERAD
ÅTERFÖRSÄLJARE AV
Publicerat 2018-03-12

Vinn biljetter till Let´s Dance + hotellnatt

Let’s dance är synonymt med värme, glädje och underhållning för hela familjen. Något vi som gillar Peugeot så klart också uppskattar. För att fira Peugeots sponsorskap av Let’s dance vill vi därför bjuda dig som kund på lite extra färg och glamour när du besöker oss.

Våra lokaler kommer att vara lite mer guldskimrande än vanligt i samband med Let’s dance-säsongen och vi kommer att bjuda på ett Let’s danceinspirerat Öppet Hus den 21-22 april – med extra färg, dansunderhållning och några riktigt fina erbjudanden. Dessutom kan du vara med och tävla om två VIP-biljetter till finalen av Let’s dance. Allt du behöver göra är att #sittdansa för att delta i tävlingen, sedan är du med och tävlar om en unik kväll där två exklusiva publikplatser, middag och en hotellnatt på Clarion Hotel ingår.

#sittdansa

Är du Sveriges bästa sittdansare? Bevisa det! Vi vill se din bästa sittdans. I bilen, i soffan, på köksbordet, under köksbordet, på hotellrummet, på hästen eller någon annanstans. Valet är fritt. Bara du sitter ner. Och dansar.

Det enda du behöver göra är att spela in din egen sittdansvideo, lägga upp den på Instagram med taggarna #sittdansa och @peugeotsverige. Sedan är du med och tävlar om två exklusiva VIP-biljetter till finalen av Let’s dance den 1 juni. Då ingår även en natt på Clarion Hotel. Tävlingsregler finns här.

Vi vill se din bästa sittdans. I bilen, i soffan, på köksbordet, under köksbordet, på hotellrummet, på hästen eller någon annanstans