Genom att använda denna webbplats samtycker du till användande av cookies.

Uppsala Bilgalleri
Isuzu Mazda Peugeot AUKTORISERAD
ÅTERFÖRSÄLJARE AV
Publicerat 2020-04-07

Aktuella erbjudanden

Korttidsleasing 6 månader

Just nu är det många som inte vet hur den närmsta framtiden kommer se ut ekonomiskt. Därför erbjuder vi nu korttidsleasing på 6 månader alternativt 12 månader. Vill du förlänga tiden när ditt avtal gått ut kan du förstås göra det – men du är inte bunden och kan göra precis som du vill! Vi erbjuder korttidsleasing till både företag och privatpersoner.

För mer info, kontakta oss på saljare@uppsalabilgalleri.se eller 018-10 24 42.

Få bilen hämtad för service

Så här i Corona-tider så är det viktigt att värna om samhällets riskgrupper och undvika att vistas i offentliga miljöer. Därför hjälper vi nu alla kunder som är 65 år eller äldre genom att vi hämtar och lämnar bilen vid service hos oss.

Erbjudandet är gratis för alla som är 65 år eller äldre och gäller inom 1 mils radie från oss. Bor du längre bort kan vi också hjälpa till men mot en avgift. För att nyttja erbjudandet, vänligen kontakta oss på service@uppsalabilgalleri.se

Däckhotell – lämna in dina vinterhjul hos oss över sommaren

Nu är det hög tid att byta till sommardäck. Vi hjälper dig med både byte och förvaring. Paketpris hjulskifte + däckhotell 1 säsong: 850 kr. » Boka däckhotell här

Intresserad av att leasa en bil, kontakta oss på saljare@uppsalabilgalleri.se eller 018-10 24 42.


Vill du boka däckhotell eller service? Du kan kontakta oss på service@uppsalabilgalleri.se,018-10 24 41 eller boka våra verkstadstjänster direkt här: