Uppsala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av PeugeotAuktoriserad återförsäljare av DS
Transport
Översikt

Prisvärda transportbilar i alla storlekar

Vi på Uppsala Bilgalleri strävar efter att ge våra kunder ett så enkelt bilägande som möjligt. För de flesta av våra kunder är bilen endast ett redskap för att kunna göra det de själva är riktigt bra på. Vårt jobb är att underlätta det för dig.

Våra bilar har redan ett gott rykte avseende hållbarhet, funktionalitet och låga ägarkostnader, men kan också erhållas med följande:

  • Montering och försäljning av inredningar efter kundens behov
  • Stora möjligheter till påbyggnationer så som flak, kran, bakgavellyft, högskåp samt kyla

Utöver detta får du som kund en bra service då något oförutsett händer. Serviceverkstaden erbjuder följande mervärden:

  • Serviceavtal till samtliga modeller
  • Service på kvällstid, för att du skall kunna använda bilen på dagtid
  • Förtur på verkstadstider vid akuta driftstopp, vi garanterar tid på verkstaden inom två arbetsdagar
  • Låne- eller hyrbil vid service (för transport­bilskunder), och då självklart en transportbil
  • Personliga och direkta kontaktvägar

Hos oss på Uppsala Bilgalleri AB hittar du allt från den minsta transportbilen Peugeot Partner till den stora Peugeot Boxern på 17 kubikmeter. Vi saluför även transportfordonen från Isuzu.

Peugeot transportbilar
Peugeot transportbilar
Bilhallens öppettider

Mån–fre 9.00–18.00
Lör–sön 10.00–15.00

Thomas Andersson

Transportbilar

Telefon 018-10 24 47
E-post saljare@uppsalabilgalleri.se

Modeller, transportbilar

Här finner du en enkel översikt över våra transportbilar. Fördjupad information finns tillgänglig via länk. Vi kan även specialanpassa transportbilar efter dina behov. Inredningen byggs då för att specifikt passa ditt yrke eller användningsområde, något som är ett mycket populärt alternativ för hantverkare inom flera yrken.

Samtliga av Peugeots motorer har låg förbrukning, vare sig det gäller bränsle eller el. Det lägger grunden för ett antal positiva effekter för både miljö och plånbok. Den låga förbrukningen innebär en låg driftskostnad, låg skatt och liten miljöpåverkan.

Mycket att sätta sig in i? Misströsta inte, titta in i bilhallen så hjälper vi dig att hitta och anpassa en bil som matchar dina behov.

Peugeot Partner

Vår minsta transportbil. Passar ett stort antal yrkesgrupper och är populär bland hantverkare. Finns som ren elbil (Peugeot e-Partner). Välj mellan en 100% eldriven motor eller en klassisk förbrukningsmotor.
» Läs mer om Peugeot Partner

Peugeot Expert

För dig med behov av större utrymme. Finns som ren elbil (Peugeot e-Expert). Välj mellan en 100% eldriven motor eller en klassisk förbrukningsmotor.
» Läs mer om Peugeot Expert

Peugeot Boxer

Peugeots största transportbil. Finns med sju olika karosser och en lastvolym mellan 8 och 17 kubikmeter. Välj mellan en 100% eldriven motor eller en klassisk förbrukningsmotor.
» Läs mer om Peugeot Boxer 

Isuzu D-Max

Ett riktigt kraftpaket för dig som behöver ta dig fram i svår terräng. Hög kvalitet in i minsta detalj och ett extremt bra andrahandsvärde.
» Läs mer om Isuzu

Publicerat 2024-03-01

Klimatpremien tillbaka! Vi har transportbilar för snabb leverans

Ta del av statens nya klimatpremie när du köper en Peugeot e-Partner eller Peugeot e-Expert av oss. Premien kan uppgå till 50.000 kr per bil...…  » Läs mer

Publicerat 2024-03-01

Ny klimatpremie för eldrivna lätta lastbilar

Den 13:e februari infördes den nya klimatpremien som är inriktad på företag som köper eldrivna transportbilar. Bonusen gäller för juridiska personer, dvs företag, kommuner och...…  » Läs mer

Transportbilar i lager

 

Skräddarsydda skåp och inredningar


Våra kunder har ofta varierande behov. Därför använder vi oss av Work Systems bil- och skåpinredningar som går att skräddarsy för din verksamhet genom modulsystem. Det innebär att du endast köper de moduler du har behov av vilket ger bra ekonomi och maximalt med plats i bilen. Vi erbjuder ett stort antal olika moduler i form av hyllor, skåp, dubbelgolv, lådor mm.

Work Systems inredningar är krocktestade och svensktillverkade. Alltid 36 månaders garanti

Utöver våra bilinredningar har vi ett brett sortiment av tillbehör som exempelvis arbetsbelysning och strömförsörjning. Takutrustning är ett annat område där exempelvis takbågar, laststopp, steghållare och mycket mer ingår. Exempel på bilutrustning som hjälper dig i vardagen eller när något oförutsett händer är vinschar, tryckluftsvindor, manuella- och hydrauliska kranar.

 

Marknadens mest flexibla lösningar då hela systemet byggs i modulform

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt inredning för din bil

Telefon 018-10 24 47
E-post saljare@uppsalabilgalleri.se

Tunga lyft

Frendix innolift är en egen truck du har med i din transportbil. Den ersätter pallvagn, bakgavellift, gaffeltruck, kran samt ramp – och har kapacitet att enkelt flytta, lasta på och lasta av pallgods med vikt upp till 600kg.

Trucken kan enkelt flyttas från bil till bil och från bil till släp. Spara mycket pengar genom att investera i en Innolift istället för bakgavellift till både bil och släp för flera ekipage.

Innolift finns i fem olika utföranden – vi hjälper dig att välja rätt modell baserat på dina behov och din bil.

Den lastar pallgods och lyfter in sig själv