Uppsala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av PeugeotAuktoriserad återförsäljare av DS
Om oss
Auktoriserade återförsäljare av Peugeot, Mazda och Isuzu i Uppsala

Om Uppsala Bilgalleri

Välkommen till en bilhandlare där bilar är så mycket mer än en affär. För oss är det självklart att den bil man väljer verkligen ska bidra till ett tryggare, effektivare och enklare liv. Oavsett om man är en stor eller liten familj, en person eller företagare som ska rulla lätt.

I vissa fall är det en liten personbil, ny eller begagnad, som gör jobbet. I andra fall kanske det är en större modell eller till och med en lätt lastbil som behövs. I vilket fall som helst finns vi här för dig och hela ditt bilägande och erbjuder en rad unika möjligheter.

Peugeot, Mazda, DS och Isuzu

Uppsala Bilgalleri säljer nya och begagnade personbilar, miljöbilar och lätta lastbilar. Vi är återförsäljare av märkena Peugeot, Mazda, DS och Isuzu. Vi utför även service och reparationer i vår verkstad och säljer också reservdelar. Våra varumärken är idag några av Sveriges snabbast växande, kom in och ta reda på varför!

Peter Jonasson är företagets grundare och vd och han driver Uppsala Bilgalleri tillsammans med 22 medarbetare.

Systerföretag i Dalarna

2016 började vi sälja Mazda från en butik i Kupolen köpcentrum, därifrån har vi vuxit år efter år till att nu ha en stor nybyggd anläggning på 2700 m2 med 20 medarbetare.

Hos Dala bilgalleri säljer vi 7 nybilsmärken och servar 8 märken.

Läs mer om vår verksamhet i Dalarna på vår systersajt dalabilgalleri.se.

Systerföretag med hyrbilar

Vårt systerföretag Hyr Bilgalleri erbjuder hyrbilar från 3 månader och uppåt. Hyr Bilgalleri har sitt huvudkontor i Uppsala och utlämning av bilar i Stockholm, Uppsala och Borlänge. Se bilgalleri.se för mer info och aktuella erbjudanden.

Flera språk i huset

Vi har många flerspråkiga medarbetare och erbjuder möjligheten att kommunicera på fler språk än svenska när du är vår kund. Språken vi behärskar i skrivande stund (2023) är svenska, engelska, kinesiska/mandarin, franska och arabiska.

Erbjudanden

Peugeot e-Partner

Leasing:
Peugot e-Partner

Pro L1 – 100 % eldriven transportbil
Just nu! Spara över 70.000 kr när du väljer en av Peugeots utgående elektriska transportbilar
2 399 kr/mån
Läs mer

Samarbetspartners

Ingen kan hjälpa alla, men alla kan hjälpa någon. Vi på Uppsala Bilgalleri vill vara med och dra vårt strå till stacken. Iställer för många små bidrag har valt att fokusera på ett fåtal organisationer som ligger oss varmt om hjärtat.

Aktiv Skola

Erbjudanden

Peugeot e-Partner

Leasing:
Peugot e-Partner

Pro L1 – 100 % eldriven transportbil
Just nu! Spara över 70.000 kr när du väljer en av Peugeots utgående elektriska transportbilar
2 399 kr/mån
Läs mer

Vi är med i MRF

Uppsala Bilgalleri är anslutet till MRF (Motorbranschens Riksförbund). MRF ställer höga krav på sina medlemmar gällande affärsmannaskap, miljö, kvalitet och kompetens.

Det innebär att du som kund kan vara trygg med ditt bilköp då du automatiskt får MRF-garantin och MRF:s kundskydd.

» Läs mer om detta på MRF:s hemsida