Uppsala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av PeugeotAuktoriserad återförsäljare av DS
Företagsbil
Leasa eller köp företagsbil

Vi hjälper dig som företagare att hitta rätt bil

Helhetslösningar

Företagsbilar utgör en central del av många företags verksamhet och spelar en avgörande roll för att möta transportbehov, öka produktiviteten och stärka företagets övergripande effektivitet. Uppsala Bilgalleri erbjuder en genomtänkt strategi och en helhetslösning för att säkerställa att fordonen är anpassade till företagets mål och samtidigt hanteras kostnadseffektivt.

Vi erbjuder företagsbilar av ett flertal märken och hjälper dig från behovsanalys till leverans. När det sen är dags för service tar vi hand om era bilar i vår egna verkstad auktoriserad för alla våra nybilsmärken, allt under ett och samma tak.

Personlig service

Vi sätter stort värde vid att erbjuda personlig service av högsta kvalitet. Vi vill att du som kund ska uppleva ditt bilägande som krångelfritt och tidseffektivt och vi har en stor förmåga att kunna förstå och anpassa oss till olika företags unika behov och preferenser. Vi strävar alltid efter att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och finns till hands och hjälper till vid rätt tillfällen. Vi erbjuder stöd, lyssnar på feedback och försöker ständigt förbättra vår service efter kundens förväntningar.

Finansupplägg

Vi erbjuder anpassade finansieringsupplägg genom DNB finans. Finansieringen läggs upp efter ditt företags behov så att det blir så kostnadseffektivt som möjligt. Vi erbjuder både finansiell och operationell leasing. Kombinera leasing med serviceavtal och märkesförsäkring för att få ett så smidigt bilhanterande som möjligt.

Serviceavtal

Vi ser till att din bil alltid servas som den ska av utbildade och professionella tekniker. Vi har auktoriserad verkstad på alla våra märken och använder alltid märkets originaldelar och fordonsuppdateringar så att din mobilitetsgaranti gäller enligt plan.

Däckhotell och hjulskifte

Däckhantering och förvaring

Vårt däckhotell underlättar hanteringen av dina hjul. Vi skiftar, byter, tvättar och förvarar. Du bokar enkelt tid för hjulskifte genom vår kundmottagning så sköter vi resterande administration. Snabbt smidigt och enkelt!

Stort urval av bilar för företagets alla behov

Vi har en bil för alla – med alla drivmedel och storlekar, allt från stora skåpbilar för hantverkare till små stadsbilar för dig som driver verksamhet som inte kräver någon större bil. Vi gör en behovsanalys tillsammans med dig som kund och väljer ut den bilen som passar ditt företag bäst. Vi erbjuder specialanpassade utrustningar efter specifika behov, det kan vara exempelvis alkolås, ledrampsbelysning eller specialbyggda inredningar.

Ingen är för stor och ingen för liten

Vi har bra lösningar oavsett storleken på ditt företag. Vare sig du behöver en bil eller tio st så ser vi till att du får anpassad hjälp för en smidig affär och ett smidigt bilägande.

Vi som jobbar med företagsbilar

Alla våra säljare finns till hands när du vill ha råd eller ställa frågor om våra bilar. Thomas är vår designerade företagssäljare med specialkompetens för att skräddarsy individuella lösningar för olika företag. Det gäller allt från olika finansieringslösningar till behovsanpassade bilar vad gäller utrustning och inredning.

Thomas Nilsson

Thomas Nilsson
018-751 21 14
thomas.nilsson@bilgalleri.se

Philip Monie

Philip Monie
018-10 24 46
philip.monie@bilgalleri.se

Adrian

Adrian Panahi
018-10 24 47
adrian.panahi@bilgalleri.se

Våra varumärken

Vi är auktoriserad återförsäljare av Peugeot, Mazda, Isuzu samt DS och kan erbjuda ett stort urval av personbilar och lätta lastbilar. Behöver du en tjänstebil som kan dra tungt, då kanske Mazda CX-60 med sina 2500 kg dragvikt är något för dig. Har du behov av att lasta mycket så rekommenderar vi att du tittar närmare på Peugeot Partner, Peugeot Expert eller Peugeot Boxer som finns både som elbilar och med traditionella förbränningsmotorer. För dig som har behov av en pickup som kan ta sig fram i den svåraste terrängen så kan Isuzu vara något för dig med sin hela 80 cm markfri gång. För dig som behöver en vanlig personbil så har vi ett stort antal modeller i olika storlekar och olika prisklasser och med olika drivmedel – bensin, diesel, hybrid eller el.

Nya Peugeot Partner, Peugeot Expert och Peugeot Boxer

Vi besöker gärna ditt företag på plats och pratar om era behov

Boka ett möte så kommer någon av våra företagssäljare ut till din arbetsplats. Att beställa bil ska inte vara krångligt.

Inbyte av era tidigare bilar

Självklart tar vi emot ditt företags inbytesbilar när ni vill förnya er bilpark. Lämna över bilhandlandet till oss så får ni mer tid till att ägna er åt ert företags verksamhet. Precis som det ska vara!

  Jag är intresserad, kontakta mig!

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  (Du når oss även på 018-10 24 42.)

  Vi hjälper dig att hitta rätt bil till ditt företag!

  Telefon 018-10 24 42
  E-post saljare@uppsalabilgalleri.se

  Vi vill att du som kund ska uppleva ditt bilägande som krångelfritt och tidseffektivt

  Mazda logo Peugeot logo DS logo Isuzu logo

  Erbjudanden

  Peugeot e-partner eldriven transportbil

  Köp / billån:
  Peugeot e-Partner L2 PRO

  100 % eldriven transportbil
  Berättigad till klimatpremie på upp till 50.000 kr
  413 700 kr
  372 670 kr
  Läs mer
  Peugeot e-Expert – elektrisk transportbil

  Köp / billån:
  Peugeot e-Expert L3 Crew Cab PRO+

  100 % eldriven transportbil
  Demobil med lågt miltal. Berättigad till klimatpremie på upp till 50.000 kr
  499 900 kr
  Läs mer
  Peugeot e-Expert – elektrisk transportbil

  Köp / billån:
  Peugeot e-Expert L3+

  100 % eldriven transportbil
  Nya modellen! Berättigad till klimatpremie på upp till 50.000 kr
  528 540 kr
  Läs mer
  Nya Peugeot e-Expert

  Köp / billån:
  Nya Peugeot e-Expert

  Electric L2
  Nästa generations Expert är här!
  från
  497 900 kr
  Läs mer

  Aktuellt

  Publicerat 2024-07-05

  Nya Peugeot E-3008 som tjänstebil – förmånsvärde: 2 290 kronor i månaden 

  Semestertider råder, men det kan ändå vara hög tid att börja tänka på din nästa…

  Läs mer
  Publicerat 2024-05-31

  Äntligen här! Nya Peugeot e-3008

  Redan under juni kommer de första bilarna av nya Peugeot e-3008 att börja rulla på…

  Läs mer
  Publicerat 2024-04-08

  Nya sänkta priser på privatleasing!

  Vi sänker våra priser på privatleasing från och med måndag 8 april 2024. Exemplen nedan…

  Läs mer