Genom att använda denna webbplats samtycker du till användande av cookies.

Uppsala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av PeugeotAuktoriserad återförsäljare av DS
Jobba hos oss

Vi är alltid intresserade av nya jobbarkompisar!

Är du vår nästa servicetekniker? Eller är du personen som gärna pratar bil med våra kunder, då kanske sälj eller kundmottganingen är något för dig.

Vi erbjuder en arbetsplats där personalen värdesätts och trivs. Vi har gemensamma mål och jobbar som ett lag. Du kan förvänta dig frihet och medbestämmande och vi förväntar oss att du gör ett bra jobb och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.

Intresserad?

Skicka in ditt CV och en kort beskrivning av dig själv till jobb@bilgalleri.se.

Vi har tyvärr inte möjlighet att personligen besvara ansökningar när vi inte är i en anställningsprocess, du får endast en bekräftelse på att vi fått ditt mail och så sparas det hos oss.

Vi söker servicerådgivare

Arbetsbeskrivning:

Vi söker en social och driven servicerådgivare till vår anläggning på Kungsgatan i Uppsala.

Du bör vara lösningsorienterad och trivas i högt tempo för att kunna hjälpa våra kunder få en positiv upplevelse genom hela serviceprocessen. Du kommer ingå i ett servicemarknadsteam på 5-6 personer där varje kollega har olika ansvarsområden och inriktningar.

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av att boka in kunder för bilservice och reparation via telefon, e-post och i vår kundmottagning, planera in jobb till mekaniker, ta emot och lämna ut färdiga bilar i vår kunddisk.

Som spindeln i nätet mellan kund och tekniker från bokning till färdig bil blir du ansiktet utåt och en viktig länk i vår vision att erbjuda förstklassig service och ha en hög kundnöjdhet.

Du bör vara lyhörd för olika kunders olika behov, tala och skriva svenska obehindrat och kunna föra samtal på engelska. Övriga språk är meriterande.

Vi lägger stor vikt på just personliga egenskaper som lyhördhet, organiserad och kundfokuserad, Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från något serviceyrke eller inom bilbranschen. Vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Krav för tjänsten:

  • Goda datakunskaper
  • Strukturerad
  • Stresstålig
  • B-körkort

Meriterande för tjänsten:

  • Tidigare erfarenhet av liknande tjänst i branschen
  • Arbetat i system som Kobra II, Winassist eller Cabas
  • Säljerfarenhet
  • Teknisk kompetens gällande fordon

Vi erbjuder:

En möjlighet att arbeta med några av marknadens ledande bilmärken i en god och händelserik arbetsmiljö. Goda möjligheter finns att själv påverka din utveckling både yrkesmässigt och personligt.
Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande.

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Caroline Jädersten caroline.jadersten@bilgalleri.se eller Mathias Örmen mathias.ormen@bilgalleri.se

Ansökan och CV ska skickas till jobb@bilgalleri.se

Urval och intervjuer görs löpande så ansök så snart som m