Uppsala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av PeugeotAuktoriserad återförsäljare av DS
Mazda CX-80
7-sits / 6-sits / Laddhybrid / Diesel

Mazda CX-80 – Mazdas nya flaggskepp med upp till 7 sittplatser

En värld av möjligheter

Nya Mazda CX-80 är en elegant SUV med tre sätesrader och upp till sju sittplatser. I Japan uppfattas utrymme som en målarduk och bilen är ett fint exempel på japanskt hantverk. Den är rymlig och mångsidig med noggrant utformade detaljer och du kan fylla den med skratt, familj och äventyr.

Utrymme och komfort

Helt nya Mazda CX-80 är vår rymligaste SUV med plats för upp till sju personer. Komforten och lastutrymmet maximeras med tre sätesrader. Våra formgivare har skapat en rymlig interiör där alla ombord kan hitta en fristad.

Elegant design

Utsidans vackra linjer ger en snygg touch som återspeglar vår designfilosofi Kodo. Insidan består av noggrant utvalda material som skapar en behaglig miljö.

Flera körlägen

Oavsett stad eller landsväg – nya Mazda CX-80 är utrustad med flera olika körlägen och funktioner för bästa tänkbara upplevelse oavsett väder. Bilens motorer, oavsett vilken du väljer, bjuder på en optimal kombination av prestanda och effektivitet.

  Jag är intresserad, kontakta mig!


  * Obligatoriska fält

  Din mångsidiga följeslagare på livets äventyr

  Mazda CX-80 har flera sätesalternativ: välj mellan en sjusitsig bil med tre säten på andra raden eller en sexsitsig version med dubbla kaptensstolar på andra raden.

  Sju sittplatser
  I den sjusitsiga varianten består andra raden av tre säten. Den tredje raden har två bekväma säten med fönster. Det är lätt att ta sig i och ur den tredje raden eftersom den andra sätesraden enkelt kan fällas med en knapptryckning (endast på vissa utrustningsnivåer).

  Sex sittplatser med mittkonsol
  Helt nya Mazda CX-80 finns även med sex sittplatser och en mittkonsol mellan två kaptensstolar som har större armstöd och sätesventilation som kan justeras.

  Sex sittplatser med fällningsfunktion
  För enklare åtkomst till tredje raden kan du välja den sexsitsiga versionen med kaptensstolar utan mittkonsol. Den är perfekt för barnfamiljer där sätena i tredje raden ofta används för att skjutsa till skola och sportaktiviteter.

  Flexibelt lastutrymme för större mångsidighet

  Packar du bilen för en långresa? Då kan du fälla sätena på tredje raden och ändå få plats med 5 passagerare och deras bagage. Och när du fäller ned både den andra och tredje raden helt ökas lastkapaciteten till hela 1 971 liter inklusive förvaringsutrymmet under golvet.

  Hög dragvikt

  Nya Mazda CX-80 är byggd för livets alla äventyr och är kraftfull nog att dra en båt eller husvagn till nästa semestermål tack vare en dragvikt på 2 500 kg. Den kan också utrustas med en lättanvänd halvelektrisk dragkrok som förblir dold tills den aktiveras.

  Interiör

  Höjdpunkter på insidan

  Exteriör

  Höjdpunkter på utsidan

  Körupplevelse

  Spännande köregenskaper

  Alla aspekter av nya Mazda CX-80 bidrar till att fullända Jinba Ittai-upplevelsen av bil och förare i perfekt harmoni. Resultatet? En SUV med utmärkta köregenskaper och en manövrerbarhet som skapar en koppling till bilen och Jinba Ittai-känslan vi strävar efter i alla våra bilar.

  Människocentrerad teknik

  Välj mellan två effektiva drivlinor

  Välj mellan två högeffektiva drivlinor: en laddhybrid med en elektrisk räckvidd på upp till 60 km eller en 3,3 l dieselmotor med låga NOx- och CO2-utsläpp.

  Laddhybrid (Phev)

  Laddhybrid – smidigt samspel mellan el och bensin

  Laddhybriden har ett helt elektriskt läge som täcker de flesta av dina dagliga. Den har en bensinmotor och en batteridriven elmotor för maximal flexibilitet och noll räckviddsångest.

  Helt elektrisk räckvidd

  Kraften och nöjet med helt elektrisk körning. Kör helt elektriskt i upp till 60 km. När batteriet är urladdat kan du ladda batteriet eller fortsätta köra med bensinmotorn.

  Enkel laddning – laddstationer och laddbox hemma

  Ladda hemma över natten eller ladda på en laddstation längs vägen. Det finns flera flexibla laddningsmöjligheter beroende på elanslutningen hemma eller den typ av laddbox du har.

  Elektrisk prestanda – utan räckviddsångest

  13-expandable-card-module-cx80-phev-3.jpgDu kommer att älska den sportiga elektriska accelerationen och räckvidden på enbart el. Men du kommer också att uppskatta att veta att bensinmotorn gör att du kan köra längre sträckor än batteriet klarar.

  Diesel

  Avancerad teknik för lägre utsläpp – med Mazda M Hybrid-systemet

  Den sexcylindriga radmotorn levererar högt vridmoment över hela varvtalsregistret för jämn kraftmatning. Flera motoroptimeringar, bland annat Mazda M Hybrid-systemet, sänker CO2- och NOX-utsläppen ännu mer.

  Effektiv prestanda – högt vridmoment för jämn kraftmatning

  Den högre slagvolymen i 3,3 l e-Skyactiv D dieselmotorn kombinerar kraft och bränsleekonomi på ett optimalt sätt. Dess imponerande kraft integreras sömlöst med en 8-växlad automatväxellåda för förbättrad acceleration och mjukare växlingar.

  e-Skyactiv dieselteknik – kompromisslös kraft och effektivitet

  Få kompromisslös kraft och prestanda med högre effektivitet tack vare den senaste e-Skyactiv-dieseltekniken som förbättrar motoreffektiviteten, utsläppen och bränsleekonomin samtidigt som den ger låga CO2-utsläpp.

  Avancerade säkerhetsfunktioner

  Helt nya Mazda CX-80 är utrustad med en rad aktiva och passiva säkerhetsfunktioner som samverkar för att identifiera potentiella faror, undvika kollisioner och minska olyckornas svårighetsgrad.

  Autobroms och broms för korsande trafik bak

  Högre säkerhet och tryggare backning. Autobromssystemet bak använder radarenheter bak och på sidorna för att upptäcka fordon vid backning, utfärda en varning och automatiskt ansätta bromsarna för att undvika en kollision om det behövs.

  Filhållningsassistans

  Hjälper till att hålla dig i mitten av körfältet hela tiden. Om du någon gång förlorar koncentrationen håller filhållningsassistansen dig kvar i körfältet. Den har även en assistent för att undvika kollisioner med mötande fordon för maximal säkerhet. Döda vinkeln-övervakning ingår också.

  Övervakning av döda vinkeln och urstigningsvarning

  Extra säkerhet när du byter fil och stiger ur bilen. Fordon som närmar sig bakifrån och i det intilliggande körfältet identifieras och en ikon visas i lämplig ytterspegel. Om blinkersen används för att byta fil blinkar ikonen och en varningssignal hörs.

  Trötthetsvarning

  Upptäcker om föraren är trött eller sömnig. Systemet använder en infraröd kamera och infraröd LED för att identifiera om föraren är trött eller sömnig. Om systemet bedömer att situationen är farlig aktiveras en varningssignal som varnar föraren.

   Jag är intresserad, kontakta mig!


   * Obligatoriska fält

   Kontakta oss för en provkörning!

   Telefon 018-10 24 42
   E-post saljare@uppsalabilgalleri.se

    Jag är intresserad, kontakta mig!


    * Obligatoriska fält

    Välj mellan laddhybrid med en elek- trisk räckvidd på upp till 60 km eller en 3,3 l dieselmotor med låga NOx- och CO2-utsläpp.

    Aktuellt

    Publicerat 2024-03-15

    Privatleasingkampanj

    Just nu superpriser på ett antal bilar inne för omgående leverans. Vissa modeller finns i…

    Läs mer
    Publicerat 2023-12-11

    Mazdas nya laddhybrid MX-30 R-EV

    Välkommen in till oss och testa nya Mazda MX-30 R-EV – en laddhybrid med 85…

    Läs mer
    Publicerat 2023-12-01

    Perfekt tjänstebil med lågt förmånsvärde

    Mazda CX-60 är laddhybriden med fyrhjulsdrift och hela 2500 kg dragvikt som blivit en populär…

    Läs mer

    Erbjudanden

    Peugeot e-partner eldriven transportbil

    Köp / billån:
    Peugeot e-Partner L2 PRO+

    100 % eldriven transportbil
    Berättigad till klimatpremie på upp till 50.000 kr
    439 920 kr
    Läs mer
    Peugeot e-Expert – elektrisk transportbil

    Köp / billån:
    Peugeot e-Expert L3 Crew Cab PRO+

    100 % eldriven transportbil
    Demobil med lågt miltal. Berättigad till klimatpremie på upp till 50.000 kr
    499 900 kr
    Läs mer
    Peugeot e-Expert – elektrisk transportbil

    Köp / billån:
    Peugeot e-Expert L3+

    100 % eldriven transportbil
    Nya modellen! Berättigad till klimatpremie på upp till 50.000 kr
    528 540 kr
    Läs mer