Uppsala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av PeugeotAuktoriserad återförsäljare av DS
DS 9
Personbilar premium

DS 9

IKONISK

Exteriör design – en sofistikerad juvel

DS 9 symboliserar fransk “savoir-faire” och finns nu att beställa. DS nya flaggskepp är utrustad med E-TENSE-hybriddrift och har tagits fram för att erbjuda högsta tekniska kvalitet, fantastisk komfort och ojämförlig elegans.

Modern och elegant silhuett

DS 9 skiljer sig från mängden med sina moderna linjer som förenar elegans och dynamik. Detaljer, som DS-sabeln och Clous de Paris-finishen, DS Cornets och de infällda dörrhandtagen, ger bilen sin distinkta karaktär.

KARISMATISK LJUSSIGNATUR

DS ACTIVE LED VISION slås automatiskt av och på när bilen låses upp, och tillsammans med 3D Full LED-strålkastare bak, förstärker de kraften hos DS 9 och är symboliskt för DS Automobiles.

Noggrannhet i minsta detalj

Motorhuven pryds av en “Clous de Paris”-mönstrad sabel, en finish som är både artistisk och teknisk, med inspiration från klocktillverkning.

Dörrhandtag som fälls ut åt dig

Låt dig fascineras av dörrhandtagen som fälls ut när du närmar dig bilen och fälls in när du går ifrån den.

EXPERTIS

Interiör design – elegans och stil

DS 9 har utformats för att alla passagerare ska ha samma höga komfort. Sätena har stolsvärme, massagefunktion och ventilation både fram och bak. Innertaket i Alcantara© ger en känsla av lugn.*

* Tillgängligt beroende på utrustningsnivå.

DS LOUNGE

Loungearmstödet bak* ger total komfort och är klätt i Nappaläder. Det erbjuder också smart förvaring, USB-uttag och styrning av massagefunktion. Låt dig fascineras av materialen som genomsyrar interiören i DS 9, speciellt den läderklädda ratten och instrumentpanelen.

* Tillgängligt beroende på utrustningsnivå.

Genomgående läder

Interiören OPERA pryds av finaste läder, Rubis Red Nappaläder, som täcker hela instrumentpanelen och den ikoniska klädseln i watchstrap-design. Denna exklusiva interiör har också en ratt som är helt klädd i Rubis Red-läder.

“Clous de Paris” Guillochering

Varje finish är framtagen som en unik ädelsten. Guillochering med “Clous de Paris” pryder reglagen och har bland annat inspirerats av klocktillverkningsteknik.

Pärlsömmar

Inspirerat av stramaljbroderi har DS tagit fram Pärlsöm, en speciellt elegant finish som återskapar formen av en pärla, för att förhöja läderdetaljer och interiören. Denna blinkning till modeindustrin är ett kännetecken för DS Automobiles.

B.R.M R180

B.R.M R180-klockan, designad i samarbete med B.R.M Chronographes, är majestätiskt placerad på instrumentpanelen och visas när bilen startas. Klockan är en kombination av teknik och elegant design, och den ställer automatiskt in rätt tid efter årstid och resa.

Ljudkomfort och trivsel

Med lanseringen av DS 9 visar DS experter prov på ett nytt koncept för ljudkomfort. Glaset är försett med en akustisk plastfilm som tillsammans med en laminerad stomme eliminerar vibrationer, vilket ger en tyst och rofylld atmosfär i kupén.

Det fantastiska hantverket gör att det rena ljudet från Focal Electra®-ljudsystemet, med sina 14 högtalare, verkligen kommer till sin rätta.

Interior Svart läder

Interiören Svart Alcantara

Interiören Opera

Interior Svart läder

Interiören Svart Alcantara

Interiören Opera

Interior Svart läder

Kontakta oss för en provkörning!

Telefon 018-10 24 42
E-post saljare@uppsalabilgalleri.se

DS 9

EFFEKT
Från 225 till 360 hk

Tillgänglig som plug-in hybrid.

MÅTT
Längd: 4,93 meter
Bredd: 1,93 meter
Höjd: 1,46 meter

FÖRBRUKNING/UTSLÄPP (WLTP¹)
Plug-In Hybrid
1,1–1,8 l/100 km
33–43 g/km CO2-utsläpp

Låt dig fascineras av dörrhandtagen som fälls ut när du närmar dig bilen och fälls in när du går ifrån den.

Aktuellt

Publicerat 2022-10-24

Uppsalapremiär för franskt premiummärke

Uppsala Bilgalleri har fått äran att bli Sveriges enda auktoriserade DS-återförsäljare norr om Stockholm. Den…

Läs mer