Genom att använda denna webbplats samtycker du till användande av cookies.

Uppsala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av PeugeotAuktoriserad återförsäljare av DS
DS 7 Crossback
Personbilar premium

DS 7 Crossback

KARISMATISK DESIGN

DS 7 CROSSBACK är först ut av den andra generationens modeller från DS Automobiles. En sofistikerad SUV som genast utmärker sig med en påtaglig front: DS WINGS. Sett från sidan avslöjar skulpterade konturer och de legerade hjulens estetik fordonets dynamik.

DS ACTIVE LED VISION kröner exteriören med en utformning lika utsökt som en ädelsten.

BELYSNING SOM FÖRTROLLAR

Se bättre i mörkret och inta rampljuset med DS ACTIVE LED VISION. Projektionslyktorna tänds samma ögonblick som DS 7 CROSSBACK låser upp sig. En teknisk och designmässig bedrift som gör livet säkrare.

Baklyktorna 3D Full-LED är inspirerade av vår konceptbil DS E-TENSE, med ett tredimensionellt motiv som påminner om fjällen på en reptil. Ett förtrollande sätt att dra uppmärksamhet till attraktionskraften hos DS 7 CROSSBACK.

BELYSNING SOM FÖRTROLLAR

KARISMATISK OCH ELEGANT

Karismatisk, muskulös och sensuell: DS 7 CROSSBACK sätter tonläget direkt med sina eleganta och kontrasterande konturer. En subtil blandning som är resultatet av vår önskan att förmedla förfiningen och distinktionen hos den allra högsta hantverksskickligheten.

Som ägare till en DS får du automatiskt tillgång till alla tjänster i servicesortimentet Only You. Detta är en hörnsten i DS-upplevelsen, som inspirerats av dig och skapats för dig som ett tecken på vårt ansvar gentemot dig.  Dessa tjänster, som individanpassas och utformas för just dina behov, fortsätter att vara med dig långt efter att du köpt din DS.

Kontakta oss för en provkörning!

Telefon 018-10 24 42
E-post saljare@uppsalabilgalleri.se

En sofistikerad SUV som genast utmärker sig med en påtaglig front

Prislista

» Här kan du se pris- och produktfakta för DS 7 Crossback (PDF)

 

DS 7 Crossback erbjudande

Aktuellt

DS
Publicerat 2022-11-04

Samarbete med ICA Lindbacken

I samband med lanseringen av DS i Uppsala så har vi ett samarbete med ICA Lindbacken. Varje vecka delas en fransk lyxpåse (värde 500 kr)...…  » Läs mer

Publicerat 2022-10-24

Uppsalapremiär för franskt premiummärke

Uppsala Bilgalleri har fått äran att bli Sveriges enda auktoriserade DS-återförsäljare norr om Stockholm. Den 7 november slår vi upp dörrarna till vårt showroom på...…  » Läs mer