Genom att använda denna webbplats samtycker du till användande av cookies.

Uppsala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av PeugeotAuktoriserad återförsäljare av DS
Peugeot
Transportbilar

Peugeot Expert

Välj mellan elmotor (e-Expert) och dieselmotor

Peugeot Expert är transportbilen där du har du friheten att välja mellan en diesel- eller eldriven motor. Den populära och uppskattade transportbilen finns nu nämligen även som elbil, och har med sig prestandan och fördelarna från dieselvarianten. Lika stark, lika anpassningsbar, inga kompromisser!

Invändig komfort

Insteget gör det lätt att kliva upp i sätena och få utmärkt sikt över vägen. Den funktionella och ergonomiska förarplatsen ger dig en körposition lik den i personbilar med lätt åtkomst till många smarta förvaringsutrymmen.

Från det mittersta armstödet kan ett svängbart bord vikas ut och förvandla hytten till ett mobilt kontor. På instrumentbrädan finns hållare för smartphone med inbyggd laddningskabel samt hållare för surfplatta.

Digitala funktioner och hjälpmedel

Du kan på ett mycket enkelt sätt underlätta dina körningar med uppkopplad 3D-navigering och röstigenkänning. Navigeringssystemet omfattar uppkopplade tjänster och trafikinformation i realtid från TomTom Traffic.

Med funktionen Mirror Screen ansluter du din smartphone via USB-porten på instrumentbrädan. Dina appar visas och kan användas direkt på 7″-pekskärmen.

Navigation
Mirror screen

Stora möjligheter till anpassning

Anpassa säten och sittplatser

Moduwork-sätet är en flexibel lösning som ger skåpbilen Expert möjlighet att på bästa sätt utnyttja de lediga sätena. Sidopassagerarsätet kan lyftas uppåt och frigöra en plats med plant golv. Den stora luckan i skiljeväggen kan öppnas och öka längden 1,5 meter för transport av långa föremål.

Anpassningsbara säten

Sidodörrar med handsfree

Sidoskjutdörrarna med handsfree-funktion gör att du med en enkel fotrörelse under hörnet på den bakre stötfångaren kan låsa upp Peugeot Expert och öppna sidoskjutdörren. Samma manöver gäller för att stänga dörren och låsa bilen. Har du famnen full behöver du ändå inte ställa ifrån dig lasten på marken, det räcker att du bär den elektroniska nyckeln i fickan.

Invändigt utrymme

Skåpbilen Peugeot Expert kombinerar kompakta yttre dimensioner med maximal lastkapacitet. Baktill är skåpbilsversionerna utrustade med 50/50-svängdörrar som kan förses med uppvärmda bakrutor och torkare. Alternativt finns baklucka som tillval

Proffsigt intryck

Trädekor till lastutrymmet finns till antingen bara golvet, eller till golvet inklusive sidorna, eller hela lastutrymmet inklätt. Skyddsgolvet är i laminerat trä med halkskydd och aluminiumtröskel.

Komfortmellanvägg

Den isolerade komfort-mellanväggen med siktruta är ett alternativ till standard mellanvägg. Denna skapar bättre ljud- och värmekomfort, ökar säkerheten för förare och passagerare samt tillåter större inställningsmöjligheter för förarsätets ryggstöd.

Motorer

Förbränningsmotorer

Upptäck den imponerande körglädjen som BlueHDi-motorerna i Peugeot Expert ger. Med en maximal lastvikt på upp till 1 320 kg har Peugeot Expert några av de lägsta utsläppen och lägsta bränsleförbrukningen i segmentet, såväl som en konkurrenskraftig driftskostnad med underhållsintervall på 40 000 km, eller 2 år.

100 % elmotor

Utrustad med en elmotor på 100 kW (136 hk) är nya Peugeot e-Expert såväl lätt att hantera i stadstrafik som säker och kraftfull på landsvägen.
Bakom ratten på Peugeot e-Expert uppskattar du dess smidiga, dynamiska och tysta prestanda i såväl som väghållningen och den snabba accelerationen tack vare ett omedelbart tillgängligt vridmoment på 260 Nm.

Teknik och säkerhet

Avläsning av hastighetsskyltar

Multifunktionskameran känner igen hastighetsskyltar och informerar dig om hastighetsgränsen på instrumentpanelen och/eller på head up-displayen. Den avlästa hastigheten föreslås som rekommenderat värde för din farthållare eller fartbegränsare, om den är aktiverad.

Förarassistanspaket 2

Backkameran aktiveras automatiskt när backväxeln läggs i. Den ger 180-graders vy ovanifrån över skåpbilens backningszon och dess omgivning. Backvyn innehåller guidelinjer som följer med när du svänger med ratten. Om det förekommer hinder bakom bilen zoomar systemet in dem, kompletterat av andra vyer genom enkla kommandon.

Active safety brake

Den aktiva säkerhetsbromsen är ett automatiskt nödbromssystem som används om en eventuell kollision upptäcks. Kamera och radar söker efter stillastående eller rörliga hinder. Om föraren inte bromsar, eller bromsar för lite, bromsar systemet automatiskt åt föraren. Systemet bidrar till att undvika krockar vid hastigheter under 30 km/h eller lindra eventuella kollisioner genom att minska hastigheten.

Helljusautomatik

Systemet är aktiverat på natten. Det växlar automatiskt från helljus till halvljus och omvänt när andra fordon upptäcks av kameran.

Total ägandekostnad

Skåpbilen Peugeot Expert är designad för att uppfylla verksamheters behov och med syftet att optimera den totala ägandekostnaden. Peugeot har utnyttjat sin expertis och utvecklat toppmodern design, kvalitetsfinish och hållbarhet – med syftet att maximera andrahandsvärdet.

Funktioner, material och motorer har noggrant valts ut för att motsvara högsta standard och för att minimera underhållskostnader och förbrukning.

Peugeot Expert innehåller den senaste generationen teknik inom förarassistanssystem.

Kontakta oss för en provkörning!

Telefon 018-10 24 42
E-post saljare@uppsalabilgalleri.se

Prislistor

» Expert
» e-Expert
» Expert kylbil
» e-Expert kylbil
» Expert Crew Cab
» e-Expert Crew Cab
» e-Expert Pickup/Boxline

Funktioner, material och motorer har noggrant valts ut för att motsvara högsta standard och för att minimera underhålls- kostnader och förbrukning.

Peugeot Expert

Publicerat 2023-12-22

Transportbilsrea med galna priser

Rabatter upp till 160.000 kr! Rabatterna gäller ett stort antal lagerbilar och skiljer sig beroende på modell och utrustningsnivå. Kontakta oss för ett samtal där...…  » Läs mer

Nya Peugeot e-Expert elbil

Upptäck skåpbilen nya Peugeot e-Expert och fördelarna med en 100 % eldriven motor. Vår eldrivna transportbil har lika mycket kraft som varianten med dieselmotor och den hjälper dig i ditt yrke samt uppfyller dina behov.

Fördelar

33 mils räckvidd (WLTP)

Inga CO2 utsläpp

30 min för att ladda batteriet till 80 %

En ny körupplevelse

100 % eldrift ger nya upplevelser utan att kompromissa med fördelarna:

 • Rymliga utrymmen, hög lastvikt och 3 längder.
 • Snabb acceleration tack vare omedelbart vridmoment.
 • Tyst motor.
 • Bekväm körning tack vare minskade vibrationer.

Spara pengar

Elbilen är visserligen dyrare i inköp men i längden sparar du mycket pengar. Att ladda bilen med el är långt mycket billigare än att tanka diesel för motsvarande sträcka. Dessutom finns det många förslitningsdelar i en bensinmotor som helt saknas i en elmotor, vilket gör underhållet enklare och billigare.

 • Lägre energikostnad än förbränningsmotor.
 • Låg driftskostnad tack vare minskat underhåll.
 • Körning i ECO-läge för att optimera batteriets räckvidd.
 • Klimatbonus på upp till 70.000 kr.
 • Låg skatt.

Enkel användning

Nya PEUGEOT e-Expert är alltid enkel och smidig att köra:

 • Möjlighet att snabbladda.
 • Hantera laddning, föruppvärmning och flera av bilens tjänster genom appen MyPeugeot.

Utformning och egenskaper

De eleganta linjerna och den moderna silhuetten hos nya 100 % eldrivna Peugeot e-Expert visar upp karaktären i denna kraftfulla transportbil som är designad för daglig användning. Peugeot e-Expert finns i tre längder och i flera versioner som uppfyller olika yrkesmässiga behov.

Nya Peugeot e-Expert kompromissar inte med interiören. Den har en total lastvolym på upp till 6,6 m3, maximal lastvikt på över 1 100 kg, dragvikt på 1 000 kg och är under 1,9 meter vilket gör att den kan parkeras i parkeringsgarage.

Compact-modellen som bara är 4,6 m lång inleder en ny epok för eldrivna transportmodeller. Tack vare elmotorn kan den här modellen enkelt köras och parkeras i stadsmiljö och nå områden där trafiken är begränsad.

Intuitiva paneler

Nya Peugeot e-Experts nya instrumentpanel med en 3,5 tums display visar viktig körinformation, som aktuell räckvidd och effektmätare (CHARGE / ECO / POWER) i realtid.

På den stora pekskärmen har du enkel åtkomst och vy över information om eldriften. Knappen “e-Toggle” ger omedelbar åtkomst till den elektriska automatväxellådans reglage. Du kan välja mellan tre körlägen; ECO, NORMAL och POWER. Standardversionens elektriska parkeringsbroms aktiveras automatiskt och är därför lätt att använda.

Kontakta oss för en offert eller provkörning

018-10 24 42
saljare@uppsalabilgalleri.se

Kontakta oss för en provkörning!

Telefon 018-10 24 42
E-post saljare@uppsalabilgalleri.se

Vår eldrivna transportbil har lika mycket kraft som varianten med dieselmotor

Peugeot e-Expert – 100% eldriven transportbil

Peugeot e-Expert – 100% eldriven transportbil

Publicerat 2023-12-22

Transportbilsrea med galna priser

Rabatter upp till 160.000 kr! Rabatterna gäller ett stort antal lagerbilar och skiljer sig beroende på modell och utrustningsnivå. Kontakta oss för ett samtal där...…  » Läs mer

Publicerat 2023-12-11

Mazdas nya laddhybrid MX-30 R-EV

Välkommen in till oss och testa nya Mazda MX-30 R-EV – en laddhybrid med 85 km elektrisk räckvidd. Förutom att du kan ladda batteriet hemma...…  » Läs mer