Genom att använda denna webbplats samtycker du till användande av cookies.

Uppsala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av Peugeot
Däck & fälg
Försäljning, däckverkstad, däckhotell

Köp däck eller kompletta hjul hos oss till bra priser

Hos oss kan du köpa däck och fälgar för alla typer av bilar. Vi har en komplett däckverkstad och hjälper dig från beställning till montering. Vi säljer både sommardäck och vinterdäck från alla de stora tillverkarna. Exempelvis Nokian, Kumho, Good Year, Michelin, Continental, Pirelli, Hankook med flera.

Busenkelt att skaffa nya däck!

Skicka in formuläret intill
eller ring oss direkt på
018-751 21 13.

Vi hjälper dig att hitta de rätta däcken för dina behov.

Vi sköter hela processen från beställning till montering (om du vill).

Hur slitna får däcken vara?

Bra däck är viktigt i vinterväglag

Enligt svensk lag måste dina vinterdäck (för personbil) ha ett mönsterdjup på minst 3 mm och dina sommardäck minst 1,6 mm. Vår rekommendation är att ha lite marginal och inte vänta tills gränsen är nådd. Du kanske inte hinner bli stoppad av polisen om du underskrider gränsen, men kom ihåg att den främsta och viktigaste anledningen att ha ett tillräckligt mönsterdjup är att tillgodose din säkerhet. Otillräckligt mönsterdjup eller åldrade torra däck gör din bil trafikfarlig. Bra däck är en billig investering för att ge dig och din familj bättre säkerhet.

Även för sommarväglag är det nödvändigt med bra däck

Vilka däck ska jag välja?

Det finns en mängd olika däck/hjul och tillverkare och det är inte alltid helt enkelt att välja. Vi finns här för att hjälpa dig, vår personal har stor erfarenhet och koll på de senaste testerna. Vi kan ge goda råd och hjälper dig att hitta däck som passar dina behov och din budget. Vi börjar med att kontrollera vilka däck som passar din bil genom en enkel slagning på bilens registreringsnummer. Efter det ger vi ger vi förslag på däck/hjul i den prisklass du önskar.

Bara däck, bara fälg eller kompletta hjul

Vill du köpa nya däck, fälgar eller kompletta hjul så hjälper vi dig. Prisvärda däck, stålfälgar och lättmetallfälgar finns alltid i lager till de flesta modeller. Vi monterar, balanserar, skiftar och erbjuder även däckhotell – vår däckverkstad täcker in alla behov.

Är du intresserad av att köpa däck?, ring oss på 018-751 21 13 eller använd formuläret här.

Kontakta oss

Vill du köpa däck? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig. Det går också bra att ringa oss direkt på 018-751 21 13.

 

  Bra däck är en billig investering för att ge dig och din familj bättre säkerhet

  Däckverkstad – hjulskifte, däckhotell och däckförsäljning

  Vi har en fullutrustad däckverkstad och kan ge dig en komplett service för dina hjul.

  Däckhotell

  Lämna dina hjul på vårt däckhotell så slipper du besväret med att släpa hem dem och du kan använda ditt utrymme hemma till annat. Vi förvarar dina hjul på ett optimalt sätt för en lång livslängd.
  Paketpris däckhotell + hjulskifte: 850 kr / säsong
  (950 kr för transportbil)
  » Boka direkt online

  Hjulbyte

  Vi hjälper dig med att byta till sommardäck / vinterdäck. I jobbet ingår att vi kontrollerar däckens skick och mönsterdjup samt lufttryck och justerar det vid behov. Eventuell nollställning av däcktrycksövervakning ingår också. Jobbet tar runt en halvtimme och medan du väntar bjuder vi på kaffe, wifi och en bekväm soffa att sitta i.
  Pris hjulskifte personbil 400 kr
  Pris hjulskifte transportbil 550 kr

  » Boka direkt online

  Hjulinställning

  Det är viktigt att ha hjulen rätt inställda så de inte slits fel eller orsaker onödig bränsleåtgång och miljöpåverkan. Vi kontrollerar din bils hjulinställning genom en så kallad fyrhjulsmätning.
  Pris 995 kr (kostnad för justering tilkommer)
  » Boka direkt online

  Däckförsäljning

  Vi säljer däck i alla prisklasser från marknadens ledande däcktillverkare. Prata med vår personal i kundmottagningen så hjälper vi dig att hitta de däck som passar just dig.

  Paketpris: däckhotell + hjulskifte: 850 kr per säsong
  Publicerat 2021-10-15

  Nu är vi även auktoriserade för DS

  Vi är sedan hösten 2021 auktoriserad verkstad för premiummärket DS Automobiles. Som auktoriserad verkstad är vi specialister på just ditt märke vilket innebär att ingen...…  » Läs mer