Genom att använda denna webbplats samtycker du till användande av cookies.

Uppsala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av PeugeotAuktoriserad återförsäljare av DS
Publicerat 2023-02-17

Årets återförsäljare i Sverige

Uppsala Bilgalleri har blivit utsedda till ÅRETS ÅTERFÖRSÄLJARE i Sverige!

Utnämningen kommer från en av landets största importörer av bilar, KW Bruun Automotive som representerar DS, Peugeot, Citroen, Opel och Mitsubishi i Sverige.

Motiveringen lyder: ”Årets återförsäljare, Uppsala Bilgalleri, har trots ett utmanande år fortsatt att gasa på och har ökat sin försäljning samt utökat sitt samarbetet med KW Bruun. Uppsala Bilgalleri är extremt innovativa och har gjort ett utmärkt resultat där man fokuserar på möjligheter och lösningar istället för problem.”

För oss är det en stor ära att få den utmärkelsen eftersom man bedömer helheten på vårt företag: bra försäljning, sund och god ekonomi, verkstadens arbete och framförallt kundnöjdheten som kontinuerligt mäts, säger Peter Jonasson, VD på Uppsala Bilgalleri.
Peter fortsätter: Vi har under Uppsala Bilgalleris åtta år jobbat hårt för att bli bättre och bättre för varje dag. Många duktiga medarbetare har varit med sen starten och vi har under årens lopp fyllt på med fler talanger. Idag är vi 24 medarbetare som servar ca 6000 bilar samt säljer och levererar ca 700 bilar varje år.

Uppsala Bilgalleri vill rikta ett stort TACK! till alla våra kunder och KW Bruun för den hedrande utmärkelsen.

För oss är det en stor ära att få den utmärkelsen eftersom man bedömer hel- heten på vårt företag

Aktuellt

Publicerat 2024-01-19

Räntekampanj 2,99%

Vi rivstartar året med en kampanj som gäller under hela januari och februari. Just nu erbjuder vi rekordlåga 2,99 % ränta på ditt billån vid...…  » Läs mer