Genom att använda denna webbplats samtycker du till användande av cookies.

Uppsala Bilgalleri
Isuzu Mazda Peugeot AUKTORISERAD
ÅTERFÖRSÄLJARE AV
Publicerat 2017-02-01

Modeller

Här finner du en enkel översikt över våra transportbilar. Fördjupad information finns tillgänglig via länken under varje modell. Mycket att sätta sig in i? Misströsta inte, titta in i bilhallen så hjälper vi dig att hitta den modell som passar dina behov.

  Peugeot Partner
  Peugeot Expert
  Peugeot Expert Kombi
  Peugeot Boxer
  Isuzu Select (fr. 264.900:-)
  Isuzu Craftsman (fr. 324.900:-)
  Isuzu Huntsman (fr. 354.900:-)

Peugeot Partner

Den robusta och moderna skåpbilen som under mer än 20 år har demonstrerat sina kvaliteter och sin pålitlighet på vägen.

• Robust
• Modern och uppkopplad utrustning
>> Mer om Peugeot Partner

Peugeot Expert

Har många styrkor tack vare den nya bottenplattan, utformad för att underlätta för dig i din yrkesverksamhet och uppfylla alla dina krav.

• Anpassas för varje yrke
• Finns som skåpbil, dubbel-hytt, chassi, påbyggnationer och kombi med upp till 9 platser
• Nya generationens bottenplatta för effektivitet
» Mer om Peugeot Expert

Peugeot Expert Kombi

Erbjuder en mängd olika säteskonfigurationer för att ge alla dina passagerare en optimal komfort..

  • Finns i tre längder
  • Nya generationens bottenplatta för effektivitet

» Mer om Peugeot Expert Kombi

Peugeot Boxer

Finns med åtta olika karosser att välja mellan, med en lastvolym från åtta till 17 m3. Lastbredderna är bland de bästa i segmentet. Motorerna sträcker sig från 110-180 hästkrafter, alla med ett imponerande bottenvrid och låg bränsleförbrukning. Inredningar, inklädnader och de olika påbyggnationerna gör möjligheterna oändliga, allt för att kunna passa just din verksamhet.

  • Effektiv motor som minskar bränsleförbrukningen
  • Ljudkomfort

» Mer om Peugeot Boxer

Isuzu Select

I modellen Select, som är en Double Cab, får du en perfekt kombination av en riktig arbetshäst med flak, som är 155 cm, att lasta på samtidigt som du kan få in hela familjen med barnstolar och allt när det bär av på äventyr. Vill du ha mer utrustning och tillbehör är det bara fantasin som sätter gränser. Du kan anpassa den efter tycke och smak för att få den perfekta funktionaliteten för just dina behov.

Utrustning i urval:
ACC, Takantenn, 8 högtalare, Läderklädd ratt, Farthållare med rattkontroll, Backkamera och 7-tums mediadisplay.
>> Mer om Isuzu Select

Isuzu Craftsman

I modellen Craftsman, som är en Double Cab, får du en perfekt kombination av en riktig arbetshäst med flak att lasta på samtidigt som du kan få in hela familjen med barnstolar och allt när det bär av på äventyr. Vill du ha mer utrustning och tillbehör är det bara fantasin som sätter gränser.

Utrustning i urval:
Dragkrok, Flakinklädnad, Kåpa LRD, Flakmatta, Metallskydd bakläm, EZ-Down & Up, Skålformade gummimattor, Tonade bakrutor, Stenskottsskydd (motorhuv) och Takrails.
» Mer om Isuzu Craftsman

Isuzu Huntsman

Skräddarsydd för dig som ägnar fritiden åt jakt och skog. Huntsmans robusta förvaringssystem i aluminium ser till att du kan transportera allt säkert och på rätt plats. Kåpan är specialbyggd med isolering och ventilation om hunden ska med.

Utrustning i urval:
Dragkrok, Kåpa GLS, EZ-Down & Up, Förvaringssystem, 12V uttag (flaket), Tonade bakrutor, Sidosteg, Takrails och Skålformade gummimattor.

» Mer om Isuzu Huntsman

Isuzu Viking

Viking är modellen för dig som inte vill kompromissa. Viking erbjuder vassare väghållning och högre komfort utan att tumma på vare sig lastkapacitet eller dragförmåga. Multimediasystemet med högupplöst 9-tumsskärm gör Viking till ditt rullande kontor.

Utrustning i urval:
Dragkrok, Flakinklädnad, Flakmatta, Rolltop, Sportbar, Metallskydd bakläm, EZ-Down & Up, LED ST4, Komfortfjädring, Skärmbreddare, Tonade bakrutor, Sidosteg, fälgar och frontgrill i Gun Metal, Parkeringssensor bak, Takrails, Navigator 9″, Tygmattor och Interiöra detaljer i svart pianolack.

» Mer om Isuzu Viking