Uppsala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av PeugeotAuktoriserad återförsäljare av DS
DS
Automobiles

Nytt bilmärke i Uppsala

Uppsala Bilgalleri har fått äran att bli Sveriges enda auktoriserade DS-återförsäljare norr om Stockholm. Det firar vi med ett fint lanseringserbjudande och tävlingar under hela november och december.

DS bilar utmärker sig genom en unik design och premiumkvalitet ut i varje detalj – från den handsydda ratten till de infällda handtagen. DS är exklusiv fransk design med en svårslagen komfort.

Erbjudande, lansering

Teckna avtal för en DS under november/december så får du välja mellan en fransk lyxhelg eller vinterhjul på köpet. Erbjudandet gäller för alla DS modeller.

Lyxhelgen är för två personer och innehåller en övernattning på Uppsalas enda 4–stjärniga hotell – Elite hotell Academia samt en tre-rätters middag inklusive dryckespaket på Brasserie Paris, Stationen i Uppsala.

Erbjudandet gäller till och med 30 december 2022.

    Jag är intresserad av DS, kontakta mig!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Modellprogrammet sträcker sig från minsta DS 3 via DS 4 och DS 7 till den största modellen DS 9. Samtliga finns i elektrifierade versioner: DS 3 som helelektrisk och övriga som plug-in hybrider.

    Tävling – provkör en DS och vinn lyxhelg för fyra

    Allt du behöver göra för att delta är att provköra en DS från oss under november–december, fotografera bilen med eller utan dig själv i och posta bilden på Facebook eller Instagram. Tagga bilden #dsuppsala och kom ihåg att göra inlägget offentligt/delbart.

    Lyxhelgen är för fyra personer och inkluderar en övernattning på Uppsalas enda 4–stjärniga hotell – Elite hotell Academia samt en fransk lyxmiddag med dryckespaket på Brasserie Paris, Stationen i Uppsala.

    I slutet av december kommer vi dra en vinnare som meddelas via kommentarsfältet i det vinnande inlägget (därför viktigt att inlägget är offentligt och inte privat).

    Tävlingen pågår till och med 23 december 2022.
    #dsuppsala

    Filmer

    Se hur en DS 7 specialanpassas för Frankrikes president:

    Reklamfilm för DS 4:

    Kontakta oss!

    Är du intresserad eller har frågor når du oss direkt på 018-10 24 42, saljare@uppsalabilgalleri.se eller via kontaktformuläret längre upp på sidan.

    DS preiumbilar

    unik design och premium- kvalitet ut i varje detalj

    Kontakta oss

    Är du intresserad eller har frågor når du oss direkt på 018-10 24 42, saljare@uppsalabilgalleri.se eller via kontaktformuläret intill.

     

    DS premiumbil interiör

     

    Modellöversikt

     

    DS 3

    En kompakt SUV i crossover-utförande.
    » Läs mer om DS 3

     

    DS 4

    DS 4

    Mellanklassen där du kan välja mellan plug-in hybrid (elmotor + förbränningsmotor) eller bensinmotor.
    » Läs mer om DS 4

     

    DS 7

    DS 7

    Vår större SUV i crossback-utförande. Finns som plug-in hybrid (elmotor + förbränningsmotor) eller med bensinmotor.
    » Läs mer om DS 7

     

    DS 9

    DS 9

    Extra rymlig, extra komfort och extra stark. Vår största DS-modell.
    » Läs mer om DS 9