Uppsala Bilgalleri
Auktoriserad återförsäljare av IsuzuAuktoriserad återförsäljare av MazdaAuktoriserad återförsäljare av PeugeotAuktoriserad återförsäljare av DS
Publicerat 2022-10-24
DS 4 premiumbil

Uppsalapremiär för franskt premiummärke

Uppsala Bilgalleri har fått äran att bli Sveriges enda auktoriserade DS-återförsäljare norr om Stockholm. Den 7 november slår vi upp dörrarna till vårt showroom på Kungsgatan 68 i Uppsala.

Se vår kampanjsida för lanseringen av DS i Uppsala

DS bilar utmärker sig genom en unik design och premiumkvalitet ut i varje detalj – från den handsydda ratten till de infällda handtagen. DS är exklusiv fransk design med en svårslagen komfort.

    Jag är intresserad av DS, kontakta mig!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Modellprogrammet sträcker sig från minsta DS 3 via DS 4 och DS 7 till den största modellen DS 9. Samtliga finns i elektrifierade versioner: DS 3 som helelektrisk och övriga som plug-in hybrider.

    Vi kommer under lanseringsperioden ha ett antal bra erbjudanden och tävlingar. Följ oss på sociala medier eller här på vår webb för att inte bli tvåa på bollen!

    Hoppas vi ses i hallen den 7:e november! Välkommen in att provköra en ny sorts bil!

    DS preiumbilar

    unik design och premium- kvalitet ut i varje detalj

    Kontakta oss

    Är du intresserad eller har frågor når du oss direkt på 018-10 24 42, saljare@uppsalabilgalleri.se eller via kontaktformuläret intill.

     

    DS premiumbil interiör

    Publicerat 2021-10-15

    Nu är vi även auktoriserade för DS

    Vi är sedan hösten 2021 auktoriserad verkstad för premiummärket DS Automobiles. Som auktoriserad verkstad är vi specialister på just ditt märke vilket innebär att ingen...…  » Läs mer